keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Back in the game

Yritetääs löytää tämä blogi uudelleen... Pitkään tässä on mentykin, ensin yrittelin karppausta kuten edellisessä postauksessa ikuisuus sitten ajattelin. No, sehän toimi ihan ok, noinniinkuin kotioloissa. Mutta olen sosiaalinen ihminen, käyn kylässä ja kahvilla yms ystävien luona. Ja mitä siellä tarjottiin? Pizzaa, piirakoita, kakkua, jäätelöä... Ei mulla riitä itsekuria kieltäytyä tarjotuista, joten seurauksena oli se, että tavoitettiin henkilökohtainen painoennätys: 102 kiloa!

Ei, se ei vaan ole hyvä paino! Ei mitenkään päin... Joten yrittämällä opetella syömään uudelleen erilailla kuin ennen olen nyt saanut sen takaisin 97,2 kiloon. Mutta siinä on nyt jumitettu jo viikkotolkulla, lieneekö syynä sitten viikonloppujen herkuttelut.

Jokatapauksessa tämä tyyli tuntuu pikkuhiljaa omalta =) Aamun aloitan kahvilla ja smoothiella, johon olen laittanut jugurtti-rahkan ja maidon lisäksi milloin mitäkin marjoja tai hedelmiä. Lounaaksi salaatti tai vastaava pienehkö juttu, välipalaa ei ollenkaan tai sitten jotain ihan pientä ja päivälliseksi sitä mitä perhekkin, yleensä jätän vaan sen makaronin tai riisin pois tai otan ihan pikkuisen. Illalla leffaa katsoessa tms syön sitten jotain pientä. Lauantaisin syön mitä haluan (ja viimeaikoina perjantaina ja sunnuntainakin, siksi taitaa paino jumittaa ;) Mutta näin jatkellaan... Ei nopeasti eikä tehokkaasti, mutta jos edes pikkuhiljaa ihan vähän kerrallaan kohti hoikempaa profiilia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti